Roder HTS Structures

Съвместими конструкции

Още от възникването на индустрията за наемане на големи палатки и организиране на мероприятия, компаниите за даване под наем са имали възможност да избират и след това да закупуват предпочитания от тях вид големи палатки от многобройни производители, предоставящи разнообразие от временни конструкции.

Преди, веднъж щом компанията за даване под наем е избрала своя предпочитан доставчик, компанията, наемаща големи палатки се е превръщала във „фиксирана“ и задължена на този доставчик, просто заради несъвместимостта на големите палаткови конструкции на този избран доставчик със системите на другите доставчици.

Досега компаниите са имали две възможности. Или да продължат да купуват и поддържат тяхното налично оборудване от големи палатки от избрания от тях доставчик без контрол върху цената и липса на гъвкави срокове за производство, или като алтернатива да изберат нов доставчик. Това означава обаче закупуване на изцяло нова голяма палаткова система, като това е свързано с големи разходи за инвестиции в нов доставчик и освен това е трябвало да се преодолее неудобството от вграждането на друг набор от компоненти в съществуващия инвентар за наемане на компанията.

Продуктовата гама на съвместимите конструкции на RÖDER HTS HÖCKER е специално проектирана, за да предоставя на фирмите, даващи под наем палатки и организиращи мероприятия от цял свят алтернативни оферти за доставка, които могат да разгледат при обсъждане на закупуването на ново палатково оборудване.

Нашата широка гама съвместими конструкции е съвместима на 100%, изцяло технически и конструктивно неразличима от конкурентното оборудване.  Този алтернативен начин за доставка дава възможност на фирмите, даващи под наем палатки и организиращи мероприятия да закупят резервни компоненти, опори за разширение и изцяло нови палаткови конструкции от доставчика, който според тях може да достави най-добрия цялостен пакет по отношение на висококачествен продукт, срокове за доставка и най-важното, продукти, доставени на конкурентна цена.

Свържете се с RÖDER HTS HÖCKER днес за алтернативна сравнителна оферта.