Roder HTS Structures

ПРЕГЛЕД НА ПРОДУКТИТЕ

Пагоди

Структурните характеристики на Пагодата е лесно да се различат заради впечатляващия дизайн с високо стърчащи краища на покривите.   Размерите на Пагодата варират от 3.00 м до 20.00 м и представляват комбинация от традиционен дизайн на палатки и иновативни технологии, като по този начин е създадена една напълно практична, доставяща естетическа наслада структурна система.

Поради голямото им разнообразие, Пагодите са идеалният избор за много различни по рода си събития.  От входни тенти до сватбени тържества или приковаващи погледа изложбени помещения – тези конструкции ще впечатлят при всеки един повод.

Палатки за партита RÖDER HTS (PZ)

Предлагано с ширина на светлия отвор от 3.00 м до 10.00 м,  със стандартна височина на стряхата от 2.30 м, Палатковото съоръжение за партита RÖDER HTS е едно олекотено и в същото време много издръжливо палатково съоръжение, което позволява на потребителя бърз монтаж и демонтаж.

Благодарение на модулния характер на дизайна, всички Палатки за партита RÖDER HTS могат да се удължават на стъпки от по 3.00 м, което означава, че всяка дължина на палатката е достижима.  Освен това, Палатковото съоръжение за партита се предлага в различни видове привлекателни дизайни на рамката включително „A“-образен дизайн на рамката, извит, шестоъгълен, осмоъгълен и с остър връх.

Големи палатки RÖDER HTS (GZ)

Нуждите на клиентите от временни конструкции се удовлетворяват от гамата Големи палаткови конструкции за мероприятия RÖDER HTS.  Предлагани с ширина на светлия отвор от 10.00 м до 60.00 м и стандартни височини на стряхата от 2.40 м/3.00 м и 4.00 м, гамата Големи палаткови конструкции за мероприятия подслонява всяко мероприятие, като осигурява максимален комфорт.

Всички Големи палаткови конструкции за мероприятия RÖDER HTS имат една и съща модулна концепция на дизайна. Разнообразната гама Големи палаткови конструкции за мероприятия се предлага в многобройни различни форми и размери, включително класическия „A“-образен дизайн на рамката, извит покрив, шестоъгълна, осмоъгълна, десетоъгълна, дванадесетоъгълна, звездообразна конструкция и с многобройни остри върхове.

Конструкции HOECKER серия P

Палатковите съоръжения HOECKER серия Р се произвеждат със широчини на светлия отвор от 3.00 м  до 12.00 м.  Това популярно палатково съоръжение има фиксирана височина на стряхата от 2.40 м и модулен дизайн с разстояние на светлия отвор между опорите от 3.00 м, което позволява палатката да бъде разширена без ограничения на стъпки от по 3.00 м.

Леки, гъвкави и много здрави, икономичните палатки от серия P се използват широко по цял свят от водещи компании за отдаване под наем на палатки и организиране на мероприятия и други крайни потребители.  Палатковото съоръжение HOECKER серия Р се предлага в множество различни форми, размери и дизайни, за да бъде подходящо за максимален брой приложения.

 Конструкции HOECKER серия F

През последния четвърт век палатковото съоръжение HOECKER серия F се е превърнало в едно от водещите съвременни палаткови съоръжения със светъл отвор.  Палатковите конструкциите от серия F се предлагат с разнообразни лесни за употреба модулни форми и размери на светлия отвор от 10.00 м до 60.00 м, с различни височини на стряхата от 2.66 м до 6.00 м.

Идеални за  нуждите на професионалните фирмите, даващи под наем палатки за мероприятия, както и за полупостоянни лесни за употреба приложения, серия F предлага голямо разнообразие от размери и естетично издържани вариации.   Независимо дали се нуждаете от стандартна „A“-образна рамка или огъната конструкция с наклонени покривни греди, многостранни конструкции или конструкции с остър връх, вие ще откриете вашето решение в широката гама от серия F.

Многоетажни конструкции

Широката гама от дву и триетажни временни конструкции налага нов стандарт в категорията на временните конструкции. Благодарение на иновативните характеристики на дизайна, Многоетажните конструкции предоставят идеалното разположение и са най-доброто решение за спестяване на пространство, когато то е ограничено.

Многоетажните конструкции са идеалното решение за разнообразен спектър от приложения и могат да обслужват мероприятия, прием на гости, изложби, както  и да служат за нуждите на общата индустрия.  Всички Многоетажни конструкции имат една и съща модулна основа и се предлагат с възможност за избор на класическата „A“-образен дизайн на рамката, извит, полуизвит или с много върхове дизайн на горното ниво.

Бизнес и промишлени сгради

Предлагани с широчина от 5.00 м до 30.00 м и с височина на стряхата от 3.00 м до 6.20 м при сгради с неограничена дължина, обхватът на Бизнес и промишлените модулни сгради предлага значителни финансови и работни предимства в сравнение с традиционните методи на строителство.

В зависимост от приложението, тези иновативни конструкции могат да бъдат доставени като неизолирани или като напълно изолирани „енергийно ефективни” сгради.  Идеалното решение за складове, супермаркети, спортни зали и производствени помещения – възможностите са неограничени.

Навеси за бързо разгръщане

Широка гама от Навеси за бързо разгръщане (НБР), специално проектирани за нуждите на военните и хуманитарните цели.  Предлага се в множество различни форми и дизайни, за настаняване на персонал, военни части, складиране на екипировка, оперативни офиси, работилници и летателни апарати.

Десетките години дизайн, проектиране и тестване на навеси за армията гарантират, че RÖDER HTS HÖCKER е сред водещите производители на навеси за целите на армията и хуманитарните организации, напълно изпробвани в най-тежките природни условия.

Конструкции за спортни цели

Използвайте по най-добрия начин вашето спортно съоръжение, като инсталирате постоянна или временна Конструкция за спортни цели. Нашата разнообразна гама от енергийно ефективни конструкции е специално проектирана, за да осигури перфектната среда за голям диапазон от спортни събития.

Поради своя модулен дизайн, различната широчина и впечатляващите свободни вътрешни височини, нашите Конструкции за спортни цели са идеалното решение за много и различни видове спорт, като ракетни спортове, водни спортове, конни и скейтспортове – каквото и да практикувате, ние сме го предвидили!

Съвместими конструкции

В миналото, когато една компания, отдаваща под наем палатки, си избереше доставчик и си поръчаше определено палатково съоръжение за своя бизнес, компанията се обвързваше с този доставчик до живот поради несъвместимостта на избраното съоръжение с другите палаткови съоръжения, предлагани на пазара.

Това вече се промени и RÖDER HTS HÖCKER разработи палаткови съоръжения, които са напълно съвместими с една част от основните производители на палаткови съоръжения. Сега тази нова разработка предлага на клиентите една финансово конкурентна алтернатива, когато планирате инвестиция в ново съоръжение.