Roder HTS Structures

Палатки за партита RÖDER HTS (PZ)

Голямото палатково съоръжение за партита RÖDER HTS се превърна в предпочитания избор за голяма палатка от водещите фирми,  даващи под наем палатки за мероприятия и събития по цял свят.  Завидният успех на голямото палатково съоръжение за партита идва от множеството новаторски и лесни за употреба характеристики на дизайна, които могат да бъдат открити в цялата гама.

Тези характеристики на дизайна включват напълно взаимозаменяеми компоненти, които могат да бъдат използвани в различните  дизайни, предлагани от голямото палатково съоръжение за партита. Тази функционална съвместимост на компонентите позволява лекота при боравенето, складирането, транспортирането, а също така позволява на потребителя бързо сглобяване. Всичко това превръща голямото палатково съоръжение за партита RÖDER HTS в най-доброто палатково съоръжение на едно ниво.

Големите палатки за партита се предлагат в различни форми и размери с ширина на светлия отвор от 3 м/4 м/5 м /6 м / 8 м/ 9 м и 10 м.  Голямото палатково съоръжение за партита е със стандартна височина на стряхата от 2.30 м и като всички временни конструкции на RÖDER HTS, големите палатки за партита имат напълно модулен дизайн, като това позволява да бъдат удължавани без ограничения със стъпки от по 3.00 м и 5.00 м.

За да има допълнителна гъвкавост, издръжливото голямо палатково съоръжение за партита се предлага в различни естетически издържани варианти на дизайна – клиентите могат да избират от следните варианти: Класически „А”-образен дизайн на рамката, Извит покрив, Остър връх, Модел с триъгълен скат, Многостранен и Дизайн с 2- и 3-кратни преобразувания с 3.00 м модулни опори и конструкцията РИМ с 5-метрови опори.

Всички основни компоненти на рамката са произведени в Германия с голяма прецизност и са комбинация от произведен в Европа висококачествен анодиран алуминий и горещо нанесена „корозивно устойчива” поцинкована стомана, която се използва за всички свързващи части.   Платнищата се произвеждат само с най-модерните висококачествени, устойчиви на влага, антифунгицидни бели тъкани с висок гланц, устойчиво на горене полупрозрачно или непрозрачно PVC покритие в съответствие с международните стандарти като DIN 4102 B1, BS 5438 / 7837.

Палатковото съоръжение за партита се предлага с множество функционални и ценово ефективни аксесоари, за да допълнят вашия избор на Палатково съоръжение за партита. Те включват: стъклени или масивни стени, обработени с грунд за хигроскопични основи (ABS), врати, висящи над вратата тенти, изходи, вградени касетъчни или стоманени подови конструкции и много други – всички предлагащи изключително съотношение цена-качество.

Направете следващата стъпка и се свържете с нас днес, за да ни информирате за вашите изисквания.