Roder HTS Structures

Пагоди

Палатковите съоръжения Пагода на RÖDER HTS HÖCKER предоставят средствата за създаване на привличащи погледа разпъващи се покривни конструкции. Заедно с лекотата на монтажа и идеалното си строително качество, серията Пагода предоставя перфектното решение за широка гама от приложения.

Палатковите съоръжения Пагода се предлагат в разнообразие от квадратни конструкции с размер на светлия отвор от 3.00 м  до 20.00 м.  Пагодите предлагат идеалното решение при нужда от пространство за приеми или пък могат да бъдат свързани в едно цяло чрез водосточни тръби, което позволява образуването на множество от конфигурации и така се подсилва визуалния ефект на всяко събитие, независимо от мястото на провеждането му.

RÖDER HTS HÖCKER произвежда пет вида палаткови съоръжения пагода:

Пагода НИЦА разполага с олекотен 3-канален профил (63/63/2мм) за основния скелет.  Тази конструкция използва традиционни неподвижни колони, които се отличават с „бързо щракващи се на място болтове” за свързване с надлъжните греди на покрива.  Пагода НИЦА разполага и със закачващо се приспособление за бърз и лесен монтаж на покривното покритие.

Пагода ЛОНДОН използва по-голям, по-здрав 3-канален профил (94/48/3мм) за основния скелет и разполага със сертификат за устойчивост на вятър със скорост до 80 км/ч. Пагоди ЛОНДОН се предлагат в размери от 3м, 4м, 5м и 6м и разполагат с революционната  интегрирана система „сгъваем крак”, която улеснява инсталирането с минимална работна ръка – идеалният избор за отдаващите под наем компании от цял свят.

Гамата ГОЛЯМА Пагода е с размери от 8.00 м, 10.00 м, 12.00 м, 15.00 м  и 20.00 м и се предлага с височина на стряхата от 2.40 м и 3.00 м.  Тези сложни конструкции осигуряват перфектната атмосфера за набор от функции, като се започне от атрактивния вход, през обособената конструкция за приеми или обединена в множество конфигурации, затова не е чудно, че ГОЛЯМАТА Пагода се е превърнала в любима за толкова много клиенти по света.

Всички пагоди се доставят като рамка, комплектована със стандартно бяло платнище. Тази гама може да бъде допълнително подобрена с добавянето на един или повече принадлежности за пагода, включително стъклени или масивни стени, врати, висящи над вратата тенти, интегрирани подови системи, вътрешни облицовки и други.

Направете следващата стъпка и се свържете с нас днес, за да ни информирате за вашите изисквания.