Roder HTS Structures

Навеси за бързо разгръщане

RÖDER HTS HÖCKER се е превърнал в лидер в бранша в проектирането и производството на висококачествени, механизирани и въпреки това изгодни навеси за бързо разгръщане (RDS) за военния, правителствения и сектора на хуманитарната помощ.

Нашият уникален набор от опит в този специализиран сектор, съчетан с нашата програма за непрекъснато разработване на продуктите и строгата процедура на тестване на цялата продуктова линия навеси за бързо разгръщане гарантира на този специализиран пазарен сектор постоянна доставка на издръжливи, икономични и лесни за употреба навеси с възможност за повторно разгръщане.

В зависимост от вида на приложение, елементи като дъжд, пясък, сняг и слънчева радиация трябва да бъдат изключени от околната среда на конструкцията.  Тази разнообразна серия навеси за бързо разгръщане осигурява временни и полупостоянни покрити пространства за множество приложения, включително пространство за живеене, кухни и трапезарии, складове, хангари за самолети, работилници, възможности за складиране, необходими за функционирането на успешните системи за лагеруване.

Системите с навеси за бързо разгръщане се предлагат в множество различни размери и нива на спецификация, всеки от тях проектиран за индивидуални и многофункционални оперативни приложения, предпазващи и защитаващи персонала и захранващото оборудване.

Навесите за бързо разгръщане на RÖDER HTS HÖCKER са категоризирани в четири различни продуктови категории: Навеси за поддръжка, Навеси за живеене, Мултифункционални навеси и Навеси за спешна помощ.

Навесите за военни и хуманитарни приложения са основна бизнес сфера за RÖDER HTS HÖCKER. Освен предоставянето на навеси за бързо разгръщане, при необходимост компанията може да предостави цялостно решение „до ключ“, включително осигуряване на осветление, електричество, електроразпределение и отоплителна, вентилационна и климатична инсталация. Нашите решения „до ключ“ включват квалифицирани монтажни екипи, които са на разположение за разгръщане по цял свят, за цялостно управление или консултиране на проектите за военни и хуманитарни приложения.

Ако имате изисквания към продуктите и услугите от серия RDS, предлагани от RÖDER HTS HÖCKER, моля, свържете се с нас, като попълните нашия онлайн формуляр или ни се обадете на нашия специализиран технически екип по продажбите за незабавна експертна помощ.

Направете следващата стъпка и се свържете с нас днес, за да ни информирате за вашите изисквания.