Roder HTS Structures

Многоетажни конструкции

Временните многоетажни конструкции на RÖDER HTS HÖCKER осигуряват решение за максимално спестяване на пространство чрез създаване на допълнителни етажи там, където пространството е на висока цена.

Многоетажнте конструкции се предлагат в конфигурации на два и три етажа в шест видимо многообразни стандартни модела; „A“-образна рамка, извит, полуизвит, наклонен, с много върхове и под формата на куб.

Поради характеристиките на своя модулен дизайн, многоетажните конструкции могат да бъдат монтирани в множество различни конфигурации, форми и размери, за да отговарят на специфичните оформления на мероприятията и ограниченията на обекта.  Например, площта на горния етаж може да съответства на долния етаж.  Алтернативно на горния етаж може да бъде изградена по-малка конструкция, като по този начин се създава перфектен балкон за наблюдение, за да се насладите на гледката долу.

За да се увеличи тяхната гъвкавост, модули 5.00 м x 5.00 м. могат да бъдат отстранени от приземния етаж за създаване на отворени зони тип галерия. Освен това специалният модулен дизайн на многоетажната система означава, че действителната дължина и широчина на конструкцията е неограничена.

Независимо дали се използва за голф, тенис, езда, мотоциклетизъм или друг вид мероприятие, нашите иновативни двуетажни и триетажни конструкции са сигурен победител всеки път.

Многоетажните конструкции се предлагат с многобройни допълнителни продукти за допълнително подобряване на външния вид и функционалността на конструкцията.  Принадлежностите включват изолирани, „ТЕРМО“ покриви с въздушен слой – този иновативен продукт повишава термичните стойности, като по този начин намалява количеството на необходимото отопление/охлаждане – касетъчни масивни стени, обработени с грунд за хигроскопични основи (ABS) и стъклени стени, двойни и единични врати, вътрешни и външни стълби, парапети, подови конструкции за горни и долни етажи, декоративни облицовки и повече.

Направете следващата стъпка и се свържете с нас днес, за да ни информирате за вашите изисквания.