Roder HTS Structures

Конструкции HOECKER серия P

Големите палаткови съоръжения HOECKER от серия Р са много повече от покрив над главата ви. Те са инвестиция, която започва да носи печалба след много кратко време. Неограничените размери и конфигурации на дизайна, които са възможни с палатковите съоръжения със светъл отвор от серия Р на HOECKER, са не само логично и икономично, но и изключително практично решение.

Палатковите съоръжения със светъл отвор от серия Р на HOECKER обхващат широка гама модерни модели големи палатки, разработени специално с оглед на нуждите на професионалните компании за наемане на големи палатки и висококачествените приложения за крайния потребител. Тяхната здравина, издръжливост и стабилност, съчетани с бързо сглобяване и разглобяване, са създали от много години солидна репутация на серията сред нашите клиенти.

Големите палаткови конструкции от серия Р на HOECKER се предлагат със широчини на светлия отвор от 3.00 м, 4.00 м, 6.00 м, 8.00 м, 9.00 м, 10.00 м и 12.00 м. Нашите оригинални произведени конструкции на големи палатки и павилиони на фирма HOECKER са с модулен дизайн и са с разстояние на светлия отвор между опорите от 3.00 м, със стандартна височина на стряхата от 2.40 м. Основната конструкция е с дължина 6.00 м, която може да бъде увеличена без ограничения с допълнителни разширения със светъл отвор между опорите от 3.00 м.

Стандартните големи палатки от серия Р на HOECKER се предлагат в редица модели, включително с „A“-образна рамка, „ИЗВИТ“ покрив, шестоъгълни и осмоъгълни модели. Серията може да бъде разширена допълнително чрез добавяне на цели или половинки шестоъгълни или осмоъгълни разширения към стандартните конструкции или вграждане на преобразувания с покрив с остър връх между нормалните опори, като по този начин съществено се откроява външният вид на палатката.

Допълнително можете да вградите една или повече от многобройните принадлежности за палаткови конструкции от серия Р на HOECKER, специално разработени за тази серия големи палаткови съоръжения. Принадлежностите включват стоманена подова конструкция или вградени утежнени касетъчни подови конструкции, масивни стени, обработени с грунд за хигроскопични основи (ABS) или стъклени стенни конструкции, единични или двойни врати, облицовки, осветление и др.

Направете следващата стъпка и се свържете с нас днес, за да ни информирате за вашите изисквания.