Roder HTS Structures

Конструкции HOECKER серия F

Палатковите конструкции от серия F на HOECKER осигуряват рамката на вашия успех.  Изключително многостранните и все пак иновативни временни конструкции от серия F са разработени в един от водещите видове конструкция със светъл отвор в своя клас.

Дългогодишната история и непрекъснатото подобряване са позволили палатковите конструкции от серия F да се превърнат в предпочитан избор на конструкция за много от водещите в световен мащаб събития и от компании, организиращи изложения и мероприятия. Днес гамата на серия F се предлага в разнообразни форми, модели и комбинации, позволяващи системата да отговори на непрекъснато променящите се изисквания на пазара.

Конструкциите от серия F се предлагат с разнообразни модулни форми и размери на светлия отвор от 10.00 м – 60.00 м с различни височини на стряхата от 2.66 м – 6.00 м. Независимо дали се нуждаете от стандартна „A“-образна рамка или огъната конструкция с наклонени покривни греди, многостранни конструкции или конструкции с остър връх, Вие ще откриете вашето решение в серия F.

Както при всички конструкции на HOECKER, палатковите съоръжения от серия F са произведени в съответствие със строгия контрол на качеството и използването на най-модерните производствени технологии с ЦПУ (цифрово програмно управление), гарантиращи най-висока степен на прецизност и непрекъснатост на производствения процес.  Всички компоненти на конструкциите са произведени само с най-висококачествените, произведени в Европа материали, осигуряващи издръжлив висококачествен краен продукт от световна класа, изграден да бъде перфектен и да издържа дълго време.

Всички конструкции със светъл отвор от серия F на HOECKER могат допълнително да бъдат разширени чрез вграждане на един или повече от многобройните лесни за използване и ефективни допълнителни продукти. Те включват: покриви с остър връх, прозрачен покрив и фронтонни участъци, масивни стени, обработени с грунд за хигроскопични основи (ABS) и стъклени стенни конструкции, единични и двойни врати, стоманени подови конструкции или касетъчни подови конструкции, осветление, облицовки и други.

Направете следващата стъпка и се свържете с нас днес, за да ни информирате за вашите изисквания.