Roder HTS Structures

Конструкции за спортни цели

КОНСТРУКЦИИТЕ ЗА МНОГОБРОЙНИ ВИДОВЕ СПОРТ на RÖDER HTS HÖCKER обхващат серия от временни и постоянни модулни решения за сгради, проектирани за различни спортни приложения, даващи възможност за спортни дейности на поле и на игрище през цялата година, независимо от сезона.

Конструкциите се предлагат с неограничени дължини със стандартни широчини на светлия отвор от: 10 м, 15 м, 18 м, 20 м, 25 м, 30 м, 37 м и 40 м – за бърза навигация, тези стандартни размери на конструкцията са категоризирани на малки, средни и големи конструкции за многобройни видове спорт.  Освен стандартната ни гама размери, нашите панелни сгради за многобройни видове спорт могат да бъдат произведени така, че точно да отговорят на специфичните за обекта изисквания на клиента. Например специфичните натоварвания от вятър и сняг, които трябва да съответстват на местните изисквания за строителен надзор или специални широчини и дължини, заедно с вариращи височини на стряхата и билото на покрива, за да изпълнят изискванията по отношение на необходимо място за по-голяма част от видовете спорт.

Конструкциите за многобройни видове спорт се доставят в два различни варианта за платнище на покрива; клиентите могат да избират между стандартната покривна система от единичен слой опъната тъкан и енергийно ефективната ТЕРМО надуваема покривна система.  Двата вида покривни системи са произведени от здрав и високо издръжлив PVC материал от промишлен клас, който позволява на естествената светлина да преминава през полупрозрачната архитектурна покривна мембрана, като по този начин поддържа минимални текущите разходи за осветление, тъй като разходите за осветление през деня са сведени до минимум.

Всички конструкции за многобройни видове спорт се предлагат в обширна гама от възможности за неизолирани и напълно изолирани облицовки за стени, както и принадлежности, включително врати за достъп на хора и автомобили, вътрешни разделящи прегради, осветителни системи, които могат да бъдат конфигурирани, за да се осигури оптимално свободно пространство в съчетание с наличните естествена светлина, отоплителна, вентилационна и климатична инсталация (HV/AC).

Сравнени с традиционните методи на строителство, модулните конструкции за многобройни видове спорт на RÖDER HTS HÖCKER предлагат много предимства, които не трябва да бъдат пренебрегвани. Те включват значително спестяване на разходи с гарантирани фиксирани разходи за целия проект, кратки срокове за производство и бързо монтиране. Освен това, за разлика от обичайните сгради, нашите конструкции се разглобяват напълно и поради това могат да се препродават, преконфигурират, разширяват или преместват и да се използват за многобройни различни приложения на по-късен етап.

Със своя дълъг живот от 20 и повече години, конструкциите за многобройни видове спорт представляват разумна дългосрочна инвестиция. Спестете време и сведете до минимум разходите с иновативна панелна конструкция за многобройни видове спорт от RÖDER HTS HÖCKER.

Направете следващата стъпка и се свържете с нас днес, за да ни информирате за вашите изисквания.