Roder HTS Structures

Конструкции,проектирани по желание на клиента

RÖDER HTS HÖCKER предоставя пълен спектър от проектантски услуги за конструкции по желание за клиенти със специфични изисквания към проектирането на конструкцията. От първоначалните концепции през работните чертежи, производството, експедицията и, ако се изисква, цялостната инсталация, отделът на RÖDER HTS HÖCKER за специални проекти ще превърне вашите идеи за проектиране по желание в реалност.

Нашият местен отдел за технически дизайн и проектиране с богат опит може да се позове на голям набор ценни експертни познания, придобити през годините при проектиране на конструкции със светъл отвор между опорите по желание на клиента. Този опит, наред с използването на последните технологии за 3D CAD моделиране и автоматизирания прецизен процес за производство с ЦПУ, дават възможност на RÖDER HTS HÖCKER да се открои и да се превърне във водеща сила в тази специализирана област.

Ние вярваме, че процесът на проектиране по желание на клиента е резултат от усилията на екип, който поддържа тесни взаимоотношения с нашите клиенти, за да разбере всички аспекти на нуждите на проекта, включително ограниченията, желанията и стила. Ние сме работили с многобройни клиенти от частни, корпоративни и правителствени отдели на световно ниво при създаването и предоставянето на някои от най-иновативните разглобяващи се конструкции.

При проектирането на конструкции по желание на клиента нашата основна цел е да оползотворим максимално количество компоненти, които се използват в рамките на нашата предварително съществуваща гама от стандартни конструкции. Това е предимство и за клиента, и за доставчика, тъй като дава възможност проектът да премине към етапа на производство много по-рано, отколкото ако компонентите се произвеждат индивидуално.  Освен това, чрез използването на налични компоненти при проектирането, общите разходи по проекта могат да останат минимални и проектираните конструкции по желание на клиента да бъдат много по-достъпни.

Каквото и да е заданието, ангажирайки RÖDER HTS HÖCKER като ваш основен изпълнител на проекта ще гарантира предоставяне на вашия проект своевременно и в рамките на бюджета. Като водещи експерти в тази специализирана област ние сме в състояние да изпълним точните нужди на клиентите от стандартна конструкция с моноскатен покрив до многоетажно, напълно изолирано разглобяващо се съоръжение за прием на гости и център за забавления благодарение на конструкциите, изградени да издържат на извънредни натоварвания от вятър и сняг.

Направете следващата стъпка и се свържете с нас днес, за да ни информирате за вашите изисквания.