Roder HTS Structures

Големи палатки RÖDER HTS (GZ)

Перфектни за мероприятия, прием на гости, срещи и търговски щандове, предлагани с разнообразен дизайн и размер.

Големите палаткови конструкции за мероприятия на RÖDER HTS предлагат неограничени решения за големи временни конструкции с максимален комфорт и стил.

Нашата обширна гама от големи палаткови конструкции за мероприятия се предлага в разнообразие от широчини на светлия отвор от 10.00 м до 60.00 м.  Големите палаткови конструкции за мероприятия се доставят в многобройни различни форми, размери и дизайни, от традиционния „A“-образен дизайн на рамката до извит покрив, шестоъгълен, осмоъгълен, десетоъгълен, дванадесетоъгълен, звездообразен, с остър връх, тип „Катедрала“, тип „Манхатън“ и нашата единствена в света и революционна серия конструкции от ново поколение „Carbon Hybrid“.

Изцяло модулният дизайн на палатковите съоръжения на RÖDER HTS дава възможност палатките да бъдат разширени или намалени без ограничение с разстояния на светлия отвор между опорите от 5.00 м. Освен това тази серия конструкции с възможност за адаптиране използва изцяло заменяеми компоненти, които позволяват лесното и икономично преобразуване на стандартните конструкции за вграждане в разнообразие от варианти на големи палаткови съоръжения, включително с покриви с остър връх или с краища със специална форма.

Както при всички конструкции на RÖDER HTS, използването само на висококачествени, произведени в Европа суровини, включително висок клас алуминий и поцинкована стомана, е от първостепенно значение, всички основни компоненти на рамката на големите палатки за мероприятия са произведени в завода, като е използвано най-модерното производствено оборудване с ЦПУ (цифрово програмно управление), гарантиращо единствено по рода си прецизно проектиране.

Всички стандартни големи палаткови конструкции за мероприятия на RÖDER HTS се доставят или с бели полупрозрачни тавани, или с непрозрачни тавани от PVC, произведени посредством най-модерните устойчиви на влага PVC материали с висок гланц, трудно запалими в съответствие с международните стандарти за огнеустойчивост, включително DIN 4102 B1, BS 5438 / 7837.

Чрез използването на един или повече от нашите допълнителни продукти може още да се подобри цялостната серия големи палаткови конструкции за мероприятия на RÖDER HTS. Изберете от многобройните различни възможности, включително вътрешни облицовки, масивни стени, обработени с грунд за хигроскопични основи (ABS), стъклени стенни конструкции и изолирани стени, входни врати и врати за достъп, атрактивни висящи над вратата тенти, изцяло вградени касетъчни подови конструкции или подове със стоманена основа и много други – всички те предлагат изключително съотношение цена-качество, като променят външния вид и атмосферата на конструкцията.

Направете следващата стъпка и се свържете с нас днес, за да ни информирате за вашите изисквания.