Roder HTS Structures

Бизнес & промишлени сгради

Бизнес и промишлените сгради и временните складове на RÖDER HTS HÖCKER осигуряват на клиентите превъзходно съотношение цена-качество при сравнение с традиционните методи на строене без компромиси в качеството или издръжливостта.

Бизнес и промишлените сгради се предлагат в разнообразие от широчини на светлия отвор от 5.00 м – 30.00 м. с височини на стряхата от 3.50 м – 6.20 м (при запитване се предлагат по-големи светли отвори, височини на стряхата, включително и по-големи натоварвания при вятър и сняг).

Тази гама от постоянни, и въпреки това напълно разглобяващи се сгради предоставя на крайните потребители и фирмите, даващи ги под наем, незабавни пространствени решения, подходящи за множество промишлени и специализирани приложения. Те включват секторите дистрибуция, логистика, търговия на дребно, изложения, производство, автомобилна промишленост, изложбени зали, военно дело, авиация, морски пристанища и свободно време.

Както и традиционните постоянни сгради, бизнес и промишлените сгради на RÖDER HTS HÖCKER могат да бъдат проектирани така, че напълно да съответстват на специфичните за обекта натоварвания от вятър и сняг. За разлика от традиционните методи на строителство обаче, нашите иновативни сгради предлагат многобройни предимства. Те се сглобяват бързо, могат лесно да бъдат разширени или да бъдат демонтирани и изцяло преместени с минимално прекъсване на бизнес дейностите с несравнима скорост за разлика от традиционните методи на строителство.

Широката гама бизнес и промишлени сгради на RÖDER HTS HÖCKER се предлага в следните категории продукти: СЕРИЯ WS, ТЕНТА, НЕИЗОЛИРАНИ, ТЕРМОИЗОЛИРАНИ и СТОМАНЕН ПОКРИВ.

Конструкциите се предлагат с три различни варианта за платнище на покрива; единичен слой, термо надуваеми (енергийно ефективни) и покриви от композитни стоманени панели (висок коефициент на топлопроводимост). Възможностите за странични стени включват меки стени от PVC, стени от гофрирана стомана, стени от изолирани композитни панели с дебелина 40 мм, 60 мм, 80 мм и 100 мм и стъклени стени.

Освен това всички бизнес и промишлени конструкции се предлагат с обширна серия от допълнителни продукти, включително врати за персонала, плъзгащи се врати, осветление, захранване с електричество, климатични инсталации и много други.

Направете следващата стъпка и се свържете с нас днес, за да ни информирате за вашите изисквания.