Roder HTS Structures

ПРОДАЖБИ

Конструкции,проектирани по желание на клиента

Отделът на RÖDER HTS HÖCKER за специални проекти може да осъществи конструкции, проектирани по поръчка за повечето видове приложение от идеята до самото изпълнение.

Многогодишният опит, комбиниран с използването на технология, са ключът към нашия успех в тази област. Нашите дизайнери и инженери могат да се уповават на повече от половин вековен опит в производството на конструкции със светъл отвор по поръчка. Това, заедно с факта, че използваме най-модерната CAD технология и прецизно оборудване с ЦПУ, позволяват на RÖDER HTS HÖCKER да превърне повечето идеи в реалност.

Конструкциите се проектират и доставят в съответствие с конкретните изисквания на клиентите. Конкретна спецификация, например, може да изисква конструкцията да издържа на по-голямо натоварване от сняг или вятър. В повечето случаи можем да изпълним спецификациите на клиента от стандартна конструкция на навес до напълно изолиран многоетажен център за приеми.

Нашата доказана способност при осигуряването на конструкции, проектирани по желание на клиента, допълнително се подчертава от факта, че имаме опитни кадри за инсталиране и за управление на проекти. Този ресурс е основна силна черта на RÖDER HTS HÖCKER и винаги е на разположение за нашата глобална база с клиенти. От осигуряването на един монтажен техник, който да обучи и напътства екипа на клиент по време на първоначалното инсталиране, до предоставяне на цялостна услуга по управление на проекта в лицето на водещ възложител, ние предлагаме нашите пълни услуги по доставка и инсталация по цял свят.

Свържете се с RÖDER HTS HÖCKER  днес, за да обсъдим вашия специфичен проект.