Roder HTS Structures

ПРОДАЖБИ – Резервни платнища

Търсите резервни платнища, за да подмените наличния инвентар на голямата палатка?  Ако това е така, сте попаднали на точното място.   RÖDER HTS HÖCKER предоставя резервни платнища за повечето общоприети конструкции със светъл отвор на много по-ниска цена, отколкото сте очаквали!

Платнищата от висококачествена тъкан на RÖDER HTS HÖCKER са произведени чрез най-новото оборудване за компютърно рязане, високочестотно заваряване, термично залепване и окончателна обработка. Чрез използването на технологично модерни производствени методи ние гарантираме, че нашите предварително проектирани платнища са произведени и изпълнени с минимални отклонения плюс/минус, като по този начин винаги се осигурява перфектно пасване и завършеност.

Нашите висококачествени платнища се произвеждат само с най-модерните висококачествени, устойчиви на влага, антифунгицидни бели тъкани с висок гланц и PVC покритие и кантове, отблъскващи влагата.  Подборът и използването на висококачествени материали гарантира най-високи нива на качество, надеждност и издръжливост на временните конструкции.  Нашите платнища осигуряват оптимални характеристики и дълъг живот, който можете да очаквате само от качествено проектиран продукт.

Всички тъкани с PVC покритие, използвани за нашите платнища, са с произход в рамките на Европейската общност, гарантирайки пълна устойчивост на горене в съответствие с промишлените стандарти, включително DIN 4102, B1, M2 (забележка: тъканите също съответстват на по-голяма част от международните стандарти за огнеустойчивост).

Свържете се с RÖDER HTS HÖCKER днес за допълнителна информация относно продукти и цени.