Roder HTS Structures

ПРОДАЖБИ – Палаткови съоръжения

Палатковите системи на RÖDER HTS HÖCKER GmbH се предлагат за продажба директно от нашите работещи във фирмата технически специалисти по продажбите, които са на ваше разположение по цял свят. Това е гаранция, че всички клиенти, които правят бизнес с RÖDER HTS HÖCKER GmbH, ще получат директно обслужване от завода и консултация по отношение на продуктите, съчетани с конкурентни цени на всички продуктови линии.

По отношение на продуктовата гама, качеството, съчетанието на възможности за проектиране и външен вид, нашата богата гама от продукти, проектирани от германски специалисти е вероятно най-голямата и разнообразна селекция от палаткови съоръжения, предлагани от един производител.

От най-малката пагода до звездообразните, тип „Манхатън“ или многоетажните конструкции, фактически няма ограничения по отношение на проектиране, размер, функционалност и възможности за принадлежности. Независимо от приложението, нашата богата гама палаткови системи са проектирани така, че да изпълнят вашите прецизни изисквания.

Направете следващата стъпка и се свържете с нас  днес, за да ни информирате за вашите изисквания.