Roder HTS Structures

НАЕМАНЕ и ПРОДАЖБИ – Промишлени сгради

RÖDER HTS HÖCKER е лидер в проектирането, доставката и монтирането на временни складове и временни сгради за полупостоянна и постоянна употреба.

Предлагани за дългосрочно наемане и директно закупуване по цял свят, нашата гама иновативни модулни временни постройки предоставя на клиентите незабавно решение за покрито пространство, подходящо за многообразни промишлени и специализирани приложения. Те включват: общи временни складови помещения, съоръжения за логистика и дистрибуция, ограждения за рехабилитация, фабрики, етажи за търговия на дребно, изложбени зали, авиация, пристанища, военно дело и съоръжения за свободното време.

Бизнес и промишлените сгради предоставят превъзходно качество, гъвкавост и съотношение цена-качество, сравнени с традиционните методи на изграждане.  Те могат да бъдат монтирани, разширени, разглобени или преместени с минимално прекъсване и несравнима скорост на изграждане, спрямо традиционните методи на изграждане.

Стандартните конструкции се предлагат с широчини на светлия отвор от 5.00 м, 7.50 м, 10.00 м, 12.50 м, 15.00 м, 17.50 м, 20.00 м, 25.00 м, 25.00 м и 30.00 м при стандартни височини на стряхата от 3.20 м, 4.20 м, 5,20 м и 6.20 м (предлагат се други широчини и височини на стряхата при поискване). Постройките се предлагат в неизолирани и изолирани версии, съчетани с редица допълнителни компоненти по избор.

Предоставянето на опитни кадри в монтирането и управлението на проекти при поискване от нашите клиенти допълва обширната ни гама от конструкции. От предоставянето на един монтажник през осигуряването на цялостен отдел по управлението на проекти, изпълняващ ролята на главен изпълнител, нашият опитен eкип от конструктори ще работи с вашия екип по време на целия проект, за да гарантира цялостно удовлетворение и максимален успех на проекта.

Свържете се с RÖDER HTS HÖCKER днес, за да обсъдим вашия следващ проект.