Roder HTS Structures

Tent Expo

TENT-EXPO е световно известното „вътрешнофирмено“ годишно изложение за сектора на международни мероприятия и временни конструкции.  Сега, през своята десета година, изложението показва най-доброто от разнообразната гама конструкции със светъл отвор, предлагани от RÖDER HTS HÖCKER заедно с последните продуктови иновации на фирмата и допълнителни продукти. Събитието включва също демонстрации на продукти и информационни обиколки из производственото съоръжение на RÖDER HTS HÖCKER.

Освен продуктите на RÖDER HTS HÖCKER, изложението включва други водещи доставчици на оборудване от сферата на организиране на мероприятия, които пътуват из цял свят, за да показват своите продукти и услуги. Това са доставчици на мебели, софтуер за мероприятия/инвентар, вътрешни облицовки и климатични инсталации, както и много други.

Посещението на изложението е безплатно и включва безплатна храна и напитки през цялото време. Освен това, за чуждестранните посетители, RÖDER HTS HÖCKER осигурява безплатно настаняване в хотел и трансфери от летището до мястото на изложението и обратно.

Мероприятието е нараснало и сега привлича повече от 2 000 посетители по време на 4-дневното събитие, което се провежда през ноември в специално построения терен за изложения във Вахтербах, Германия.

Присъединете се към нас на Tent Expo 2018 – Регистрирай се сега