Roder HTS Structures

Защо да използвате RÖDER HTS HÖCKER

Качествени временни съоръжения от име, на което може да се доверите

RÖDER HTS HÖCKER GmbH използва непрекъсната политика за подобряване в цялата си дейност. Редовната оценка на нивата на обслужване, тенденциите на пазара, ценообразуването и операциите позволява на RÖDER HTS HÖCKER GmbH да предоставя оптимално обслужване и продуктови линии на глобалните си клиенти.

 Ключови силни страни на RÖDER HTS HÖCKER GmbH:

  • Известен водещ базиран в Германия производител на големи палаткови съоръжения и индустриални сгради.
  • Разнообразен асортимент от над 600 различни временни конструкции за множество приложения.
  • Модерно производствено съоръжение, което може да произвежда до 60 000м² нови конструкции седмично.
  • Компонентите се обработват чрез ЦПУ (цифрово програмно управление) и се довършват ръчно, като се гарантира постоянно високо качество на завършеност.
  • Всеотдаен технически екип от дизайнери на CAD/CAM и инженери по устойчивостта за клиентски проекти.
  • Европейските стандарти гарантират високо качество, професионално проектирани и изцяло сертифицирани конструкции.
  • Вътрешнофирменият технически персонал по продажбите, стратегически разпределен по цял свят, осигурява информация и помощ.
  • Кратките производствени срокове винаги могат да бъдат изпълнени, без значение на размера на поръчката.
  • Световно известна марка, на която може да се доверите, предоставяща пълно душевно спокойствие.
  • Конкурентна ценова политика за всички продуктови линии – гарантираща удовлетворение на клиента.

Продукти – имаме подбор от повече от 600 стандартни временни конструкции от които да изберете, повечето се предлагат за доставка само за 15 работни дни от датата на потвърждаване на поръчката. Нашият опитен персонал ще предложи най-подходящият продукт за вашите изисквания от нашата широка гама. Ние винаги имаме предвид вашия бюджет, като гарантираме, че ви предоставяме най-подходящият продукт за специфичното приложение на най-добрата възможна цена налична на днешния пазар.

Обслужване – когато се свържете с нас, вие ще говорите директно с един от нашите повече от 40 базирани в цял свят вътрешнофирмени технически експерти по продажбите, които благодарение на тяхното разбиране на вашите специфични нужди, ще ви осигурят временна конструкция, която да отговоря на вашите точни изисквания.

Нашият ангажимент – ние успяваме да осигурим висококачествен продукт и обслужване, които водят до пълно удовлетворение на клиента. Винаги сме на разположение да отговорим на вашите общи и технически въпроси относно продукти – нашата цел е да ви дадем отговор в рамките на 24 часа от вашето обаждане.

Качество и гаранция – всички наши продукти имат пълна гаранция, подкрепена от първокласно обслужване, предоставящо на клиентите пълно душевно спокойствие относно продуктите и изработката. Имаме дългогодишен опит в проектирането, производството и доставката на временни конструкции.

Направете следващата стъпка и се свържете с RÖDER HTS HÖCKER GmbH днес.