Roder HTS Structures

За RÖDER HTS HÖCKER GmbH

Висококачествени продукти от име, на което може да се доверите

Компания RÖDER HTS HÖCKER GmbH притежава спечелени награди и специализира в проектирането, производството и доставката на временни и полупостоянни разглобяващи се палаткови съоръжения със светъл отвор. Тя снабдява както частния, така и обществения сектор, включително сектора за приеми на гости и мероприятия, военния, хуманитарния сектор, търговията на дребно и общата индустрия.

Фамилното име Röder се асоциира с индустрията за производство на палатки повече от 50 години. Новата компания е била основана през 2001 г. от водещия експерт Heinz Röder. Иноватор в индустрията, той е успял да използва опит и знание натрупани през почти половин век, придобити през годините като собственик на Röder AG. Основана през 1959 г., Röder AG е продадена през 1994 г., когато Heinz Röder се отказва от своето участие.

Компанията има бърз растеж след нейното основаване и днес се счита за водеща световна сила на своя специализиран пазар. Компанията произвежда разнообразен асортимент от самоносещи палаткови конструкции със светъл отвор, които се предлагат с широчина на светлия отвор от 3.00 м до 60.00 м.

Иновацията и технологията са ключовите движещи сили със съществена инвестиция в производствените процеси, играещи важна роля в устойчивото развитие на компанията. Компанията продължава да инвестира в своето модерно 64 000м² съоръжение за производство на палатки в региона на Кефенрод, Германия. Това съоръжение позволява на компанията да произвежда своя голям асортимент от висококачествени продукти на място. Това е гаранция, че всички клиенти ще получат оптимално обслужване, включително кратък срок за въвеждане в производство, контрол на качеството, конкурентни цени и продукти, които са проектирани и сглобени спрямо най-високите стандарти на качество.

Понастоящем компанията използва директна работна сила от повече от 130 души, като повечето от тях работят от нейното основаване. Всички служители са много опитни и обучени в тяхната сфера на работа и се насърчават да придобиват нови умения и да се развиват професионално в рамките на организацията. Компанията се гордее със своето високо заплащане на персонала и положителния работнически дух.

С нетърпение очакваме да работим с вас и да ви осигурим продукти, които ще впечатлят със своя висококачествен, издръжлив и иновативен дизайн.